Didim

Didim, ook wel Altinkum (letterlijk vertaald gouden strand) genoemd was ooit een vissersplaatsje maar is nu een snel groeiende Egeïsche plaats. Didim (Altinkum) heeft 3 prachtige zandstranden. Het hoofdstrand strekt zich over ongeveer de hele lengte van Altinkum uit van de baai tot de haven en u vindt hier ook de boulevard en de vele winkeltjes en restaurants.

Didim strand

Didim (Altinkum) is een geweldige plaats voor iedereen die van strand houdt en graag met een prachtige bruine kleur huiswaarts wil keren. Een duik in het heldere Egeïsche zeewater is de perfecte manier om af te koelen en voor de sportievelingen is er een groot aanbod van watersporten.

Didim

Altinkum is overdag een rustige plaats die ’s avonds ontwaakt en een ruim aanbod aan restaurants aanbiedt. Na de maaltijd kunt u gebruik maken van de vele bars die u de mogelijkheid geven voor een drankje of een wilde avond….de keus is aan u ! Later op de avond gaan de disco’s open voor degenen die graag tot in de vroege uurtjes doorgaan.

Altinkum

Altinkum is een populaire plaats geworden (sommigen komen er ieder jaar terug, sommigen meerdere keren per jaar!), het is een ideale startplaats voor het bezichtigen van de culturele oudheden en mooie plaatsen die Turkije u te bieden heeft. Cultuur liefhebbers kunnen geen betere uitvalsplaats vinden. Op slechts 4 km afstand vindt u de bekende tempel van Apollo. De meest indrukwekkende oudheid van de Ionische kust. Vanuit Altinkum kunt u excursies maken naar Dalyan en de modderbaden tot het natuurverschijnsel dat Pamukkale (katoenkastelen) heet en nog veel meer… Altinkum is de ideale vakantie plaats die u altijd al zocht.

Comments are closed.