Belek

Belek vakantie

Belek ligt ca. 30 km ten oosten van Antalya en biedt in de naaste omgeving prachtig ongerepte natuurgebieden, romantische zandduinen begroeid met pijnbomen, dichte eucalyptuswouden, kilometers lange stranden die uitnodigen tot een strandwandeling en schitterende hotels voor de verwende vakantieganger.

De natuurliefhebber kan in Belek werkelijk zijn hart ophalen. Belek is de veilige thuishaven van de vele bijna uitgestorven vogelsoorten en de welbekende Caretta schildpadden. De 1e klas vakantiecomplexen die wij voor u geselecteerd hebben zijn ruim opgezet en zo gebouwd dat er rekening gehouden is met het omliggende landschap. Belek beschikt over een klein maar gezellig stadscentrum. Ook bent u met het openbaar vervoer binnen korte tijd in Antalya of Side.

Belek is door de aanwezigheid van een groot aantal golfbanen een golfbestemming bij uitstek. Naast het golfen kunt in Belek prima wandelen, joggen en tal van watersporten beoefenen. Voor een dagje uit is een bezoek aan Perge, de opgravingen van de antieke stad uit 1500 v.Chr, de watervallen van Kursunlu of het levendige Kaleici, de oude jachthaven van Antalya, zeker de moeite waard.

Comments are closed.