Op cruisevakantie: dat is weer eens wat anders!

Bent u die camping, dat vakantiehuisje, of altijd maar die hotels spuugzat? Misschien is een cruise reis dan een leuke variatie op het thema vakantie. Wist u dat cruise vakanties steeds populairder worden? Er zijn veel voordelen voor mensen die met een cruise schip op vakantie gaan. Die leggen we hieronder graag aan u uit.

De leuke aspecten aan een cruise vakantie

Ten eerste is een cruise vakantie vaak goed betaalbaar. Dat wil zeggen, dat wat je er voor terugkrijgt staat vaak niet in verhouding tot de prijs. De prijs/kwaliteit verhouding is vaak zo goed omdat er op een cruise schip heel veel mensen meekunnen. Daardoor zakt de prijs per nacht (per overnachting). Andere voordeel is dat er een aantal websites zijn die leuke kortingen hebben op cruise vakantie. Ze willen graag deze manier van reizen promoten door aantrekkelijke kortingen bij te geven.

Ten tweede heeft u veel keuzes in het type accommodatie. Waar er in een hotel vaak 1 ov 2 keuzes zijn, en vaak in de hoogseizoenen u al geluk moet hebben als u een kamer vindt, is er bij een cruise schip sprake van vele opties. Denk aan een luxe hut met uitzicht op de zee, of een klein hutje onderin het schip. Een luxe suite met bubbelbad, uw eigen butler, of gewoon een 2 bij 2 meter hutje midden op het cruiseschip. Uw wens is vaak wel beschikbaar. Zorg er wel voor dat je op tijd boekt. Want cruisen word steeds populairder.

Nog meer voordelen van een cruise reis t.o.v. andere vakanties

Maar dat is niet anders. Een cruise reis is ook vaak een een luxe manier van reizen. U heeft vaak vele opties waar u naar toe kunt varen. Er zijn cruise reizen die naar de middellandse zee gaan, maar er zijn er ook die u de hele wereld over brengen. Kijk eens naar de top cruise reizen en bestemmingen. Cruise reizen zijn er in alle soorten en maten. U kunt met een klein schip een paar dagen rond Turkije varen, maar u kunt ook een wereldreis met een enorm fregat gaan maken van een half jaar. Het leuke aan reizen met een cruise schip dat je meerdere landen gaat bezoeken en zo veel meer te zien krijgt van de wereld. Je hoeft niks te regelen wanneer je naar een andere locatie gaat. Geen koffers opnieuw inpakken, je kan gewoon weer je boot instappen en vaart naar de volgende locatie.

Comments are closed.