Met de taxi of eigen auto naar schiphol?

Vakantie periode breekt weer aan. Dit weekend hebben veel scholen meivakantie. Voor Schiphol weer een test om te kijken of ze alle drukte aan kunnen. Per jaar gaan er steeds meer mensen met de vliegtuig op vakantie. Mede dankzij dat het weer goed gaat met de economie hebben mensen een stuk meer geld te besteden. Reizenbureau’s hebben nu weer de besten tijden en verwachten dat het de komende periode alleen maar beter gaat. Zeker de jonge generatie houden ervan om de wereld te ontdekken. Waar vroeger de meeste vakantie’s naar Spanje, Griekenland en Turkije werden geboekt zie je nu steeds meer reizen naar Azië/Australië worden geboekt.

Vervoer naar Schiphol

De laatste jaren biedt Schiphol veel mogelijkheden om je auto daar te parkeren. De kosten kan hier veel in verschillen. Het ligt er aan waar je auto laat staan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je auto in Hoofddorp te laten staan en dan met een shuttlebus naar Schiphol te laten brengen. Het parkeren is dan een stuk goedkoper dan als je op Schiphol zelf laat staan. Het is ook een beetje afhankelijk van hoelang je auto wil laten staan en hoe ruim van te voren je heb gereserveerd. Maar wanneer je auto 2 weken ergens wil laten staan kost dat al gauw boven de 100 euro. Dan kun je afvragen of het misschien niet goedkoper is om met een taxi naar Schiphol te gaan. Taxi Delft Schiphol kan een stuk goedkoper zijn dan je auto 2 weken laten staan op het vliegveld. Daarnaast word je bij de ingang afgezet. Ga je een parkeerplek huren dan moet je soms een flink stuk lopen voordat je bij een terminal bent.

Welke taxi is betrouwbaar

Het beste is om van te voren al je taxi te regelen. Zo kun je van te voren online bekijken of je taxi aangesloten is bij een erkend taxibond. En je kunt vooraf afspraken maken over de prijs voor de breng en ophaal service. Je kunt ook gelijk afspraak maken om je te komen ophalen, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je bij terugkomst naar een betrouwbare taxi moet gaan zoeken.

Comments are closed.